Fotboll i Sverige

Posted by admin on april 06, 2018
Fotboll

Sverige är ett land med många duktiga lag och fotbollsspelare. Då sporten i sig räknas som en av världens största så är det inte så konstigt att den är stor även i Sverige. Både de som utövar sporten och de som tittar på de matcher som spelas.

I de södra delarna av landet så finns det stora lag så som Malmö och Helsingborg. Men nu kommer det uppstickare från norra Sverige där Östersunds FF visat på stora framgångar. Frågan är om de kan matcha dessa lag? Vi har tidigare skrivit om fotboll i Göta Rike om du vill läsa mer om fotboll i Sverige. Nu börjar Allsvenskan om på nytt och vi kan med glädje få följa våra favoritlag genom serien.

Se till att inte missa några matcher här hemma i Sverige och har du ett stort fotbollsintresse så kanske du hinner med en fotbollsresa också mellan matcherna här hemma. Vi är många som följer Allsvenskan och andra både Svenska och utländska ligor med spänning och har man inte möjlighet att gå på matcher så är det tur att det sänds en hel del fotboll på TV också. Supporta ditt favoritlag och heja fram dom till seger.