För dig som gillar fotboll och Manchester City

Posted by Hanna Danielsson on mars 03, 2022
Sport

Manchester City är ett engelskt fotbollslag som spelar i Englands högsta fotbollsliga, Premier League. De spelar sina hemmamatcher på City of Manchester Stadium, även kallat Ethiad Stadium. Manchester City har vunnit ligatiteln sju gånger och deras fans kan nog vänta sig fler.

Citys säsong har startat på ett utmärkt sätt, de har i år redan hunnit vinna seriefinalen mot Chelsea FC och toppar ligan med en stor marginal. Deras supportrar har klart och tydligt uppskattat deras slit. Manchester City är på plats 10 gällande hur mycket tröjor de sålt. Vill du också köpa en tröja och stötta ditt favoritlag? Kolla in Supporters Place på nätet.

Otrolig trupp

Redan när man såg Manchester Citys trupp kunde man veta att de skulle få en bra säsong. Med spelare som Jack Grealish, Raheem Sterling och Kevin de Bruyne, kan de ha stjärnspelare både på plan och på bänken. En intressant aspekt med Manchester Citys spel är att de ofta varierar i sin trupp. De många anfallarna har lärt sig att anpassa sig till varandra och deras samspel är fantastiskt.

Vill du följa ett lag med några av de bästa spelarna i världen och som alltid kan garantera ett snyggt och säkert spel? Då bör du kolla in Manchester City.