Upplev Göteborg

Posted by Hanna Danielsson on oktober 05, 2016
Göteborg

gothenburgVisst finns det massor av saker att uppleva i Göteborg, Sveriges andra största stad. Göteborg är en fantastiks mysig stad och kanske sommaren är den bästa årstiden att besöka staden. Uppleva Göteborg kan man göra året om och regelbundet, visst det är speciellt på sommaren men det kan bli trevliga upplevelser andra årstider också.

Övernattning

Kommer du till Göteborg för en weekend så ska du absolut boka in dig på något av de två hotell som Elite har i staden. Elite Park Avenue ligger vid huvudstråket Avenyn och närhet till stadens shopping, Liseberg och Götaplatsen. Det lite mer klassiska hotellet Elite Plaza Hotel ligger också centralt med en kort promenad till Göteborgs Operan bland annat.

Att se och göra

Om man planerar tiden man har under en weekend så kan man uppleva en hel del i Göteborg. Kolla in go:teborg som är den officiella besöksguiden för staden, här hittar du allt som har med Göteborg att göra. Vill du uppleva annat än centrala Göteborg så finns det mycket att uppleva i skärgården, bland ett 20-tal öar så kan du tillbringa timmar och få fantastiska naturupplevelser.

Äta och dricka

Om vi bara ska välja ut en av alla fina restauranger i Göteborg så väljer vi Restaurang Gabriel som ligger ovanpå Feskekörka centralt i Göteborg. Har hamnar du i fisk och skaldjurshimlen, vill du uppleva hummer, krabba, räkor, lax och ostron så är restaurang Gabriel den du ska besöka. Det kan inte bli så mycket bättre än så, genuint och gott!!