Semester i Göteborg i sommar- köp dig nya solglasögon

Posted by Hanna Danielsson on juli 15, 2021
Okategoriserade

Vill du resa till västkusten i sommar? Eller bor du redan i området och vill göra det mesta med din semester? Nedan kommer lite tips om vad du kan göra i Göteborg i sommar.

Upplev naturen

Det finns mycket att göra i Göteborg. Om det är fint väder finns det, trots att Göteborg är en av Sveriges största städer, mycket natur att upptäcka. Du kan exempelvis åka på en båttur till Göteborgs skärgård. I skärgården finns det många trevliga öar som du kan besöka under dagen eller övernatta på. Om du inte vill åka ut till skärgården finns det även mer stadsnära naturupplevelser som exempelvis Slottsskogen eller Delsjön.

Gå på nöjespark

Liseberg är Nordens största nöjespark och erbjuder många attraktioner och aktiviteter. Liseberg har öppet igen under sommaren 2021 men har infört en del restriktioner. Om du vill besöka nöjesparken behöver du förbeställa dina biljetter på Lisebergs hemsida. Kom ihåg att vara ute i god tid då biljetterna kan ta slut!

Visa din stil för stan

När du besöker Göteborg kan det vara kul att uppdatera din garderob. Kanske behöver du nya solglasögon för den starka solen? Coolt men även praktiskt. Hitta solglasögon och andra artiklar på Appertiff.com. Det finns ett snyggt utbud på nätet som säkert kan intressera.