Semestra i Göta rikes hjärta

Posted by Hanna Danielsson on juni 19, 2017
Göta rike

Sommaren är äntligen här och det är dags att börja planera för semestern. Många väljer att resa utomlands för att koppla av, men det finns många fullgoda alternativ även på hemmaplan. Den populäraste turiststaden i Götaland är nog Göteborg som verkligen lever upp under sommarmånaderna.

First things first, du måste ju ha någonstans att bo under din vistelse. Det finns många sätt att hitta ett bra och prisvärt boende. Vårt tips är att kolla in booking där du också kan få rabatt. Låter inte det som en perfekt start på semestern?

Men vad finns det att göra i Göteborg kanske du undrar? Vårt svar: Vad finns det inte att göra i Sveriges näst största stad! Det beror så klart på vad du gillar att göra men ett säkert kort i Göteborg är nöjesparken Liseberg. Här finns det åkattraktioner för både stora och små och är därför ett perfekt sätt att inleda er Göteborgssemester på. Spökhus, fritt fall eller berg-och-dalbana. Valet är ditt.

Ett annat säkert kort i Semestergöteborg är Universeum. Där kan du uppleva utställningar om de mest varierande teman. Rymden, regnskogen eller vatten. Det finns något för alla här. Men förutom dessa attraktioner finns det också mycket annat att upptäcka. Göteborg är en väldigt vacker stad och dess närhet till vatten gör det verkligen till en upplevelse att bara strosa runt och njuta av omgivningarna.

Göteborg erbjuder en mängd shopping, mat och andra nöjen för dig som besökare. Gå till de klassiska turiststråken eller upplev det ”riktiga” Göteborg. Valet är ditt.